Entrem a la fase final del projecte de renovació de la gespa i altre equipament Esportiu a la ZEM Jaume Tubau, encara sense data concreta. Un cop s’aprovi i liciti l’empresa instal·ladora s’acordarà el millor moment per l’obra.

Agraïm la visita de l’alcaldessa, Mireia Ingla, i el seu equip, acompanyats de l’enginyer responsable del projecte de renovació de la gespa i altre equipament Esportiu com porteries, il·luminació i banquetes.

Els nostres joves futbolistes entrenen i competeixen fort cada setmana, necessiten que les instal·lacions estiguin també en òptimes condicions. Això suposa tenir-ne cura per part de tots els que les utilitzem, el Sant Cugat F.C. és el Club que en té l’ús esportiu, i el manteniment i renovació per part dels titulars de la instal·lació, en aquest cas l’Ajuntament. Col·laborant entre tots gaudirem del millor futbol a les millors instal·lacions.

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!

Twitter: @SantCugatFC

Instagram: @SantCugatFC

Web: santcu.cat

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!