En el món del futbol i en edat Cadet (14-15 anys) també estem tocant el cel amb els dits. Estem en la Divisió d’Honor del futbol català. No hi ha res més per sobre. Així començàvem la setmana passada també amb l’Infantil. No us marejarem amb dades, només ressaltar que de 1.138 equips en aquesta etapa, el SantCu està en el grup dels 16 millors. Altra vegada orgull de Club i de Ciutat.

L’èpica va acompanyar l’ascens a Divisió d’Honor perquè a manca de 3 jornades (9 punts) el líder estava a 6 punts. Però l’esforç continuat i la fe en la victòria els va conduir a guanyar el campionat.

Enguany, dels 8 equips nouvinguts a la Divisió d’Honor (Infantils i Cadets) el cadet del SantCu ha estat l’únic que ha començat el curs amb victòria (Nàstic 0-SantCu 1).

Entrenat per Joel Bravo tant en l’ascens com en l’actual temporada, va comptar amb l’ajuda de Jordi Rodríguez l’any passat i en Néstor Amaro enguany. El nostre Cadet ja ha estat altres temporades en la Divisió d’Honor, això demostra altra vegada el treball intens i formatiu dels tècnics amb la coordinació d’en Jaume Pascual.

Com diria en Ferran Benet, director de l’Àrea Esportiva: “Enjoy SantCu”

Twitter: @SantCugatFC

Instagram: @SantCugatFC

Web: santcu.cat

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!