En el mon del futbol i en edat Infantil (12-13 anys) estem tocant el cel amb els dits. Estem en la Divisió d’Honor del futbol català. No hi ha res més per sobre. Només en aquesta etapa hi ha més de 19.300 jugadors en 1.138 equips: 770 equips a 2a divisió, 288 a 1a divisió, 64 a Preferent i només 16 equips a Divisió d’Honor. Aquí hi és el SantCu. Heu vist les xifres? Maregen oi? Això no passa en cap altre esport.

No és només un orgull pel Club, ha de ser un orgull de ciutat. Els primeres espases de Barça, Espanyol, Nàstic, Girona, DAMM, Sant Andreu…, Jugaran amb nosaltres i “vindran al Tubau”. No és la primera vegada que hi som, però l’anterior hi havia 4 grups a Divisió d’Honor i actualment només n’hi ha un. El mèrit d’haver-hi arribat ha estat, per una part, el treball intens i formatiu dels entrenadors d’etapes anteriors i, la cirereta del pastís, la gran tasca esportiva de l’equip tècnic que els va ascendir i ara continua: Miki Rega i Rubén Hurtado, amb coordinació de Jaume Pascual. Som Vermell i Negres, Som el Sant Cugat!