El SantCu ja porta 20 anys en el ZEM Jaume Tubau.
Repassant les dades de la darrera temporada a la Rambla del Celler observem el següent: teníem 17 equips i 255 jugadors. Eren molts disset equips. L’Escola funcionava molt bé, el Futbol Base era il·lusionador i el Primer Equip omplia les grades els diumenges. Si ens esforçàvem molt, fins i tot podíem tenir un equip a Preferent. No ens hem adonat i, amb el transcurs dels anys, la barreja de treball -molt de treball- i formació -molta formació- ens ha portat a tenir 52 equips i 800 jugadors/es. Si, ara sí que són molts. Tants que ja entrenem en 3 instal·lacions diferents i no tenim algun equip a Preferent, en tenim SIS, i el fet extraordinari és tenir-ne DOS a Divisió d’Honor.

La constància en la formació esportiva i humana de les nenes i nens que han passat pel club i de les que hi formen part actualment, ens ha fet créixer més del que imaginavem. Aquest creixement en quantitat i, sobretot, en qualitat, ha convertit el SantCu en el 10è club en volum i rellevància de la Federació Catalana, en la que hi participen més de 1.500 clubs.
Sí, el desè de 1.500 !!!