La ZEM Jaume Tubau ha estat seu de l’episodi pilot de ‘La Frontal’, un nou programa de la FCF (Federació Catalana de Futbol) que tractarà l’actualitat del futbol i futbol sala català. El Sant Cugat FC ha acollit la gravació d’aquesta prova, que ha comptat també amb la presència de diversos membres del club, entre d’altres la del President Llorenç Santasusagna.

El programa que presentarà el periodista Carles Fité recorrerà els diferents camps i instal·lacions esportives catalanes i ens aproparà una mica més a la realitat d’aquestes entitats, per viure des de dins els diferents clubs i les persones que els formen. Aquest espai de format itinerant s’afegeix a la llista de novetats de la FCF, juntament amb la creació de la FCF TV, un nou canal oficial de televisió que viurà la llum pròximament. 

Podreu seguir ‘La Frontal’ un cop inciada la competició el pròxim mes d’octubre, i s’emetrà cada dilluns per la tarda. No t’ho perdis!

Per llegir la notícia de la FCF feu click aquí.