L’estructura esportiva del club de cara la temporada 2020/2021 comença a tenir forma. L’equip directiu ha decidit incorporar quatre nous càrrecs per tal de millorar l’organització i coordinació del futbol base vermell-i-negre.

Organigrama Coordinació Esportiva Sant Cugat FC – Temporada 2020/2021

La creació d’aquestes noves funcions dins de les coordinacions de Futbol 7 i Futbol 11 garantitzaran i proporcionaran més atenció a les famílies i jugadors. Els encarregats d’assumir aquestes responsabilitats seran Guillem Benet, Ivan Partegas, Miky Rega i Eric Chalamanch.

“Són gent de la casa que porten molts anys al club i saben com funciona a la perfecció. El que fem bàsicament és crear un filtre més de cara a les famílies i proporcionar millor servei, a la vegada que seguim creixent com a club”, explica Jaume Pascual.

Així doncs, en Ferran Benet continuarà sent el Director Esportiu del club, i seguiran exercint com a coordinadors en Joel Bravo (Coordinació F7), en Jaume Pascual (Coordinació F11) i en Tono Cadevall (Coordinació FutFem). Les tres noves línies dins la Coordinació de F7 estaran liderades per Guillem Benet (Coordinació Prebenjamins i Patufets), Ivan Partegas (Coordinació Benjamins) i Oriol Férnandez (Coordinació Alevins). D’altre banda, dins la Coordinació de F11 trobarem a Miky Rega (Coordinació Infantils) i Eric Chalamanch (Coordinació Cadets i Juvenils).

“Creiem que la proposta de fixar un coordinador per etapa ens pot ajudar a donar més seguiment als equips, a canalitzar la feina dels dos coordinadors generals i a poder tenir més opinions i ulls en la presa de decisions en l’àmbit esportiu”, conclou Joel Bravo.