I ja són 7 les vegades que el Sant Cugat FC organitza el torneig de futbol solidari per a la Fundació Vicente Ferrer, un torneig que serveix per recaptar fons per a la 8a edició del Campus Sant Cugat Índia, i on més que competir, preval la solidaritat i els valors, fet que es demostra amb els 7.000€ recaptats, mes que en edicions anteriors en què s’havia arribat a les xifres de 5.000€ i 6.000€.

Un torneig de futbol 7 que s’ha disputat aquest dissabte 22 de febrer a la ZEM Jaume Tubau i la ZEM La Guinardera des de les 9 del matí fins a les 19 hores de la tarda. Hi han participat un total de 14 clubs amb equips en tres categories, prebenjamí, benjamí i aleví.

A més del Sant Cugat FC, organitzador del torneig, hi han participat clubs importants en l’àmbit català com el FC Barcelona, el Girona, el Nàstic de Tarragona, el Reus o el Sant Andreu. També han participat equips de l’estranger com el Lokomotiv de Moscú, rús o l’ASL Japan, japonès. I equips catalans no tan coneguts com l’Atlètic Segre, l’Igualada, el Nàstic Manresa, el Parets, el CE Manresa i l’Hospitalet.

El FC Barcelona ha estat el guanyador en les 3 categories. En prebenjamí s’ha imposat al Reus per 4-1, en categoria benjamí també al Reus per 5 a 1 i en categoria aleví 3 a 0 a l’Aleví B del Sant Cugat que abans havia protagonitzat una de les semifinals del torneig enfrontant-se a l’Alevi A, demosytrant així que el futbol base vermell i negre es capaç de competir al més alt nivell.

Amb les inscripcions dels equips participants s’han recaptat aproximadament 6.000€, però també s’han pogut comprar polseres solidàries, activitats com la pilota solidària, un concurs de punteria en què el guanyador s’enduu la pilota, una xocolatada i un sorteig de samarretes d’equips importants com el FC Barcleona o el Girona, tot per tal de poder arribar a la xifra de 7.000 euros.

Per a Joel Bravo, organitzador del torneig: “Dels últims cinc anys, crec que ha estat el millor torneig pel que fa a l’organització i a nivell logístic. En l’àmbit esportiu, el nivell futbolístic va ser molt elevat, estem molt contents de com ha funcionat. També estem molt satisfets de la participació i de l’aportació de la gent amb les activitats solidàries que hem fet”.