El torneig solidari que organitza cada any el SantCu juntament amb la Fundació Vicente Ferrer, arriba aquest dissabte a la seva 7a edició. La ZEM Jaume Tubau i la Guinardera seran els emplaçaments on prebenjamins, benjamins i alevins disputaran els partits. Una edició que enguany adopta un caire més internacional gràcies a la presència del Dussh Lokomotiv rus i el ASL japonès, que juntament amb alguns dels referents del futbol català com el FC Barcelona, Nàstic de Manresa, Reus, Girona o Nàstic de Tarragona asseguren hores de bon futbol. El club santcugatenc recaptarà uns 6.000 euros que aniran destinats al Campus Sant Cugat- Índia.

10 combinats alevins, 10 benjamins i 10 prebenjamins integren el cartell del torneig per aquesta edició. Les categories es divideixen en dos grups de cinc equips i els dos primers de cada grup accedeixen a les semifinals. La competició s’iniciarà a les nou del matí i finalitzarà a les set de la tarda. A dos quarts de dues es farà una aturada per dinar. La ZEM de la Guinardera acollirà la fase prèvia de la categoria aleví i la ZEM Jaume Tubau les categories prebenjamí i benjamí. L’organitzador del torneig, Joel Bravo, ressalta el caràcter internacional de la competició. Durant el torneig també hi haurà un sorteig de samarretes d’equips de Primera Divisió i activitats com la pilota solidària.