La candidatura encapçalada per Llorenç Santasusagna és l’única que presentada per presidir el Sant Cugat FC de cara a les eleccions convocades per a l’1 de març després que finalitzés de forma natural el seu mandat actual.

Aquest divendres, 14 de febrer, finalitzava el termini per presentar les candidatures, i l’encapçalada per Santasusagna, qui presideix el club des de l’any 2007, actualment amb una Junta de 13 membres, ha estat l’única que s’ha recollit.

Santasusagna s’ha mostrat content amb el suport de la Junta actual. “És la 3a candidatura que em presento i en cap d’elles he tingut mai rival. Així que molt content, ja que per mi és una mostra de què s’està fent bé la feina i que tothom confia en la continuïtat de la nostra junta”, subratlla.

Ara, divendres vinent, 21 de febrer, es reuneix la Junta Electoral, que ha de validar la proposta.