Com ja és habitual des de fa anys, el Sant Cugat FC va formar part de la cavalcada de Reis de Sant Cugat, una cavalcada entregada a la crisi pel canvi climàtic i que enguany lluïa el lema: “Cuidem el planeta”. El SantCu ha triat el tema, Salvar les abelles, ja que “és una espècie en perill d’extinció, i sense les quals es deixarien de produir el 75% dels aliments naturals, ja que són les pol·linitzadores més importants del planeta” ha comentat la Junta Directiva del club.

Així doncs, sobre una carrossa engalonada amb flors, arbres i ruscos d’abelles i amb diversos missatges de caràcter ecologista”, els vermell-i-negres més menuts han pogut acompanyar a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i altres entitats en un recorregut per tota la ciutat alhora que repartien caramels a tots els nens i nenes. Per si no fos prou regal participar en un acte tan especial, l’esforç dels voluntaris del club ha estat recompensat amb un meritori 5è premi en un concurs amb molt de nivell i que ha guanyat la Creu Roja.

Cavalcada de Reis 2020 “Salvem les abelles”