El passat divendres 20 de desembre a la tarda, es va dur a terme a les instal·lacions del Sant Cugat FC la tradicional festa de nadal del club. Una festa on els nens i nenes del futbol base van rebre la visita i els regals del Pare Noel, al que també van poder entregar les seves cartes, i van gaudir de l’actuació d’un mag. La trobada, sota una nevada cortesia de Wattsmobils, la nostra empresa de confiança per a esdeveniments, va tenir música, jocs i actes solidaris de tota mena. L’acte va finalitzar amb una xocolatada familiar.

En aquesta ja habitual festa de nadal santcugatenca, també vam fer l’entrega del material esportiu recaptat a l’ONG, Esport Solidari Internacional. Una campanya tan tradicional com la mateixa festa, i que aquest any, amb els 107 kg de material esportiu recol·lectat, ha superat l’objectiu inicial dels 100 kg.

Des del Sant Cugat FC volem agrair la vostra presència i desitjar-vos unes bones festes.