El Sant Cugat F.C. col·labora un any més per recollir roba i calçat esportiu per als joves practicants de futbol d’arreu del món, i ho fa de la mà de l’organització Esport Solidari Internacional (ESI). Després d’anys potenciant aquesta iniciativa, enguany el club torna a posar en marxa aquesta campanya de , amb el repte de superar la quantitat de doncions recol·lectades els anys anteriors.

A partir del 25 de novembre, i fins al 21 de desembre, s’habilitarà un espai al club per recollir tota classe de roba esportiva: botes, samarretes, pantalons… que aportin els socis, simpatitzants i persones disposades a col·laborar amb aquesta iniciativa. És important que el material estigui en bon estat i, sobretot, que se’ls hi pugui donar un nou ús. Per això fem un crit, perquè entre totes ens ajudeu amb el repte d’arribar als 100 kg de roba donada i fins i tot superar-los.

Amb aquesta campanya, el club té com a objectiu fomentar la solidaritat i ajudar a nens, nenes i joves d’arreu del planeta que no tenen els recursos per practicar el futbol. És una iniciativa del SantCu inspirada pels anomenats valors de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar.

Material que podeu donar:

  • Roba nova: productes tèxtils sense utilizar.
  • Roba usada en bon estat: roba que ja no necesites, o que no pots utilizar.

Punt de recollida:

  • De dimarts a divendres a l’Oficina del Sant Cugat FC (Carrer Ventura Gassol, S/N, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona)