Invisible Training és el centre especialitzat en Fisioteràpia i Readaptació esportiva de Sant Cugat del Vallès amb més de 15 anys d’experiència al món de l’alt rendiment.

Al seu centre de Sant Cugat, cobreixen totes les àrees importants per un esportista: fisioteràpia, readaptació, osteopatia, nutrició, preparació física i podologia, i treballen amb metges especialitzats en l’esport per donar el millor servei als seus clients.

Aquesta temporada 2019-2020 són el nostre partner en matèria de fisioteràpia, i ens ofereixen la cobertura d’entrenaments al futbol formatiu, i d’entrenaments i partits dels primers equips del Sant Cugat FC. A més, tots els jugadors i jugadores del Sant Cugat FC tenen un 10% de descompte en tots els seus serveis.

Per a més informació consulteu la seva pàgina web: Invisible Training