El Sant Cugat FC i el CFU Mira-sol Baco disputaran un partit mixt per reivindicar el seu rebuig contra la violència masclista i per fer un pas més cap a la igualtat de gènere. Ho faran el dilluns 25 de novembre a la ZEM Jaume Tubau, a partir de les 20.30 hores, aprofitant el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Ambdós conjunts estaran formats per jugadors sèniors de cada club, tant del masculí com del femení.

El SantCu ja va organitzar la 1a edició d’aquest partit mixt i ara ha volgut compartir aquest acte amb un altre club santcugatenc. “Hem volgut fer un pas més i competir amb un altre club de Sant Cugat per reivindicar conjuntament el nostre rebuig contra la violència masclista”, apunta Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat FC.

Després del ressò del partit del darrer any, Llorenç Santasusagna apunta que volen donar veu al futbol femení. “Va ser una iniciativa pionera en el futbol català i esperem que més clubs s’animin a posar els seu granet de sorra. Per a nosaltres, és un pas més a la igualtat de gènere en un moment que el futbol femení s’està reivindicant”.