El Sant Cugat F.C. ha tornat a superar tots els registres aquest divendres amb una presentació històrica a la ZEM Jaume Tubau, convertida en aeroport per a l’ocasió, i que ha aplegat més d’un miler de persones. El club vermell-i-negre ha presentat tota la seva tripulació i s’ha enlairat cap a una nova temporada, on ha tornat a batre els números de l’any passat: 740 jugadors i jugadores repartits en 48 equips que suaran la samarreta i defensaran l’escut del club de futbol més antic de la ciutat. I en podrien ser més, si no fos per la falta d’espai que pateix el SantCu, i que provoca que any rere any més d’un centenar de persones interessades a lluir el vermell-i-negre, no puguin fer-ho. Tot i aquests impediments per ampliar la família, el club comptarà amb tres nous equips de futbol base: Cadet Femení, Infantil E i Benjamí K.

Una hostessa amb la bufanda del club durant la presentació. Foto: Jordi

En els parlaments previs a la cerimònia i davant l’atenta mirada de l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, el president del Sant Cugat F.C, Llorenç Santasusagna, ha tornat a posar sobre la taula el ja recurrent problema de la falta de terreny de joc, que impedeix al club seguir creixent com a entitat referència en futbol formatiu. Una petició a l’Ajuntament a la qual s’afegeix la del canvi de gespa del camp de futbol 11, i a les que l’alcaldessa s’ha compromès a donar “un merescut suport”.

El preseident del club Llorenç Santasusagna acompanyat de l’alcaldessa de la ciutat Mireia Ingla. Foto: Jordi

Més enllà de la part estrictament esportiva, i com ja fa anys que passa al SantCu, a la presentació també hi ha hagut espai per a la solidaritat. El responsable del Campus Sant Cugat- Índia, Jaume García, ha confirmat que la vuitena edició del campus es durà a terme, i que el club vol iniciar un projecte d’apadrinament de clubs de futbol d’aquest país per parts de clubs catalans.

Nil Taher rep el Premi al Personatge SantCu 2019. Foto: Jordi

El SantCu també ha anunciat que se seguirà col·laborant amb l’ONG Esport Solidari Internacional, que recull material esportiu per destinar-lo als més desfavorits, així com enfortir el vincle amb els Amics de la Gent Gran. Per finalitzar la presentació, el club ha reconegut Nil Taher, el jugador que més temporades ha vestit la samarreta vermell-i-negre, un total de disset, amb el Premi al Personatge SantCu 2019.

Teniu el vídeo de la presentació al Youtube de TV Sant Cugat