El Sant Cugat FC lamenta comunicar-vos la mort de l’expresident del club Àlex Barberà, històric soci de la nostra entitat i cofundador del seu futbol base. La vetlla tindrà lloc al Tanatori de Sant Cugat aquest diumenge a partir de les 17,30 hores, mentre que el funeral serà al Monestir aquest dilluns a les 16,30 hores. Gràcies per tot i descansa en pau, Àlex.

Barberà va estar estretament vinculat al club des del 1971 al 2006. En va ser president 4 anys i també era president honorífic de l’entitat. Va rebre un premi també Personatge SantCu i una placa de reconeixement a la seva trajectòria per part de l’Ajuntament. Tota una llegenda al club, va ser un dels artífexs de la celebració del centenari del club, l’any 2016. Gran part del fons documental i fotogràfic del club prové del seu patrimoni personal.