En la línia de voler estrènyer lligams amb empreses i negocis locals/de proximitat, en aquests darrers mesos hem treballat una nova línia d’acords col·laboratius amb botigues o empreses de la nostra zona. En total, prop de 20 comerços s’han incorporat al club, fet que també implica que els socis i les sòcies puguin tenir descomptes en cas que mostrin el carnet en algun d’aquests establiments.

A banda de consolidar encara més les finances del club, aquests projectes també intenten ajudar i reforçar el comerç de proximitat. Com a entitat esportiva lligada a Sant Cugat, entenem que la nostra obligació també és obrir-nos al nostre entorn.

Moltes gràcies al Mezzanote, al Racc, a la Bodega Tomàs, a Kumon, a Cerxa, a Dark Attack, a les Delicatessen Argentina, a Disseny InDeco, a Kharana, a Nettoye Sant Cugat, a la perruqueria Montserrat, a Playcook, a Synergia, a TBKids, a Tecsa, a Terranova CNC i a Wic Soccer per la confiança! Fem SantCu, fem poble!