Aquests dies de vacances hem aprofitat la pausa a les lligues regulars per trencar la rutina i participar en diversos torneigs. Així, diversos equips prebenjamins, benjamins, alevins i infantils han marxat a disputar competicions amistoses a Sitges, Santa Eulàlia de Ronçana i Castelló.

La veritat és que hem tornat a Sant Cugat més que satisfets. No només pels resultats, sinó per l’oportunitat de generar cohesió de club entre entrenadors/es i jugadors/es, sense oblidar totes les persones que ens heu acompanyat.

A Castelló, al torneig Primer Toque, el nostre Prebenjamí A/Benjamí G ha guanyat el títol després de superar l’Espanyol, mentre que el Benjamí A ha quedat 3r classificat. A Sitges, l’Infantil A ha superat el Nàstic de Tarragona per proclamar-se campió, mentre l’Aleví C i el Benjamí D han quedat 3r i 4t respectivament.

Volem donar les gràcies a tota l’afició que s’ha desplaçat a fer costat als nostres equips durant aquests dies. Gràcies per tot l’escalf que ens heu transmès aquests dies; amb vosaltres, arribarem fins a on calgui!