La 6a edició del torneig solidari Fundación Vicente Ferrer ha recaptat 7.000 euros, el que representa 1.000 euros més que l’edició anterior. Tota una fita que demostra un any més l’èxit d’aquest torneig, que reuneix els diferents clubs referents del futbol fase català.

El FC Barcelona ha estat el gran dominador de la competició, enduent-se la copa de campions en les tres categories: prebenjamí, benjamí i aleví. El SantCu, de la seva banda, ha finalitzat amb una meritòria 2a posició en categoria benjamí, després d’haver eliminat l’Espanyol A a semis i haver perdut la final davant el Barça. En categoria aleví, els dos equips vermell-i-negres van quedar 3r i 4t.

Estem satisfets a nivell esportiu. però l’objectiu primordial de les dues jornades de torneig ha estat el de recaptar fons per a la Fundació Vicente Ferrer i apuntalar el seu projecte a l’Índia, on el SantCu i altres clubs de la ciutat impulsen cada any el seu Campus Solidari d’estiu. Moltes gràcies a tots els equips participants i a totes les persones que ho heu fet possible!