Com a cada principis de març, des del Sant Cugat FC organitzem un torneig solidari amb l’objectiu de recaptar fons per al Campus Sant Cugat-Índia. Es tracta del Torneig Fundación Vicente Ferrer, una jornada futbolística en què per la ZEM Jaume Tubau desfilen els millors clubs de futbol base català: Barça, Espanyol, Girona, els Nàstic de Manresa i Tarragona…

La novetat d’enguany és que, davant la gran quantitat de clubs que hi participen, el torneig es dividirà en dos dies. Així doncs divendres vinent, dia 1 de març, es jugarà la fase prèvia, mentre que el dissabte 2 al matí tindrà lloc la fase classificatòria (al Tubau però també a la ZEM de la Guinardera) i a la tarda, la fase final.

L’objectiu primordial d’aquests dos dies serà recaptar el màxim de fons possibles per ajudar-nos a apuntar el Campus Sant Cugat-Índia, que s’ha convertit en una aposta de ciutat que implica diversos clubs esportius. És tot un honor per nosaltres que la Fundación Vicente Ferrer, que des de fa temps duu a terme una enorme tasca al país asiàtic, hi col·labori.