Arriben les vacances de Nadal i al SantCu ens prendrem uns dies de merescut descans per passar-los amb la família i reposar forces. No obstant això, les portes de la ZEM Jaume Tubau seguiran obertes al matí per a aquells i aquelles que vulguin gaudir del futbol a través del nostre campus nadalenc.

Us desitgem que gaudiu d’aquests dies i que descanseu. Al club també ho farem, perquè a la tornada encararem una època de molta feina, que se sumarà a les fases regulars de les lligues del nostres equips. I és que a l’estiu arribarà un nou Campus Sant Cugat-Índia que ha de començar ja a prendre forma, tindrem torneig solidari Vicente Ferrer i molts reptes més.

A més, a mesura que avança la temporada arribaran també partits decisius per decidir si pugem o mantenim la categoria, i també haurem d’estar preparats per a això. Els entrenaments tornaran al seu horari habitual el proper 2 de gener. Bones Festes i feliç 2019!