El Sant Cugat FC ha preparat un partit de futbol mixt, amb jugadors i jugadores dels equips Sèniors a cada banda del camp, amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista. El partit, que tindrà lloc el dimarts 27 de novembre a les 21 hores al Jaume Tubau, també pretén ser un altaveu per reivindicar la Igualtat de Gènere en l’esport.

La iniciativa compta amb el suport de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, que portarà com àrbitres la primera tripleta femenina que va arbitrar un partit de Tercera Divisió, protagonitzada per l’Ainara Acevedo, Ylenia Sánchez i Matilde Estevesta. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en les activitats solidàries del club, molt vinculat en qüestions d’aquest tipus. De fet, el Sant Cugat FC és el 10è club de futbol català amb més llicències federatives femenines (al voltant de 100, distribuïdes en 6 equips).

El partit també compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, Thinkin Sport i l’empresa Advanced Sports and Nutrition Labs.