Des de fa algunes setmanes, pel camp de futbol es poden veure unes obres. Es tracta dels treballs per construir un edifici amb sales polivalents i nous vestuaris. És un projecte que fa temps que reclamem, tenint en compte la gran quantitat d’equips que acull el terreny de joc i la conseqüent saturació, a vegades, dels actuals vestidors.

Amb la vista posada en veure la llum al 2019, l’objectiu d’aquest projecte és d’impulsar un nou espai polivalent per als jugadors, jugadores i entrenadors. Un lloc amb sales on puguin tenir reunions per preparar partits, fer anàlisis tècniques, organitzar campus de vacances… a més de dotar la instal·lació de nous vestuaris.

Les obres, actualment, se centren en posar els fonaments del nou edifici, i posteriorment començarà la construcció del nou edifici. Confiem que els terminis no s’allarguin i puguem començar a gaudir d’aquest nou equipament al més aviat possible, perquè la ciutadania de Sant Cugat i la família vermell-i-negre el necessiten!