Una de les novetats d’aquest curs 2018-2019 és que si passegeu durant qualsevol tarda per la ZEM Jaume Tubau, és molt possible que veieu escampades per la gespa o en mans d’algun entrenador o entrenadora un manual enquadernat. Es tracta de la Llibreta del SantCu o el Manual Vermell-i-negre.

Amb aquest petit quadern, els equips tècnics poden anotar comentaris sobre cada jugador per analitzar la progressió en cada entrenaments i partit: quins són els seus punts forts, quins aspectes ha de treballar més, com es relaciona amb la resta de l’equip, etc. D’aquesta manera, els responsables de cada grup poden compartir la informació amb altres membres del club; i de pas, unificar també criteris a l’hora d’avaluar l’evolució de cada jugador i jugadora.

Aquest projecte s’ha començat a implantar aquesta temporada i està especialment enfocat al futbol base, on tenim més de 40 equips, amb la quantitat de nens i nens que això comporta. Una iniciativa que confiem que ajudi a millorar la nostra metodologia per tal d’ajudar els nostres jugadors i jugadores.