Aquest divendres la ZEM Jaume Tubau ha viscut una nova festa en què tots els equips del SantCu han desfilat sota els focus i davant de centenars de persones. Des dels patufets fins als equips sèniors, els més de 700 jugadors i jugadores vermell-i-negres van ser els protagonistes d’una trobada que, un any més, va posar l’accent en la solidaritat.

I és que enguany l’encarregat d’arriar la bandera del SantCu va ser en Nacho, un nen afectat per la síndrome de Dent, una malaltia minoritària que afecta els ronyons i que pot manifestar-se ja durant la infantesa. Els seus pares són els impulsors de la Fundació Asdent, que recapta fons per a la investigació i que van presentar la seva lluita davant la massa social del club. De fet, el club ha engegat una campanya de recollida de taps a benefici del projecte.

Tampoc va faltar a la cita l’entrega del premi SantCu 2018, que va anar a parar a les mans d’en Javi Fernández, un membre històric del club i molt vinculat a l’observació i seguiment de nous jugadors.