Com cada any, setembre i octubre és l’època en què els clubs esportius de la ciutat aprofiten per presentar els seus equips. El nostre cas no és cap excepció, i així ho farem el proper divendres 12 d’octubre a partir de les vuit del vespre. Enguany, un total de 670 jugadors i jugadores del SantCu, dividits en un total de 47 equips, desfilaran per la gespa del Jaume Tubau.

L’obertura de portes tindrà lloc a un quart de vuit del vespre, i des d’aleshores i fins les vuit, hi haurà música en directe per amenitzar la jornada. El punt culminant, però, arribarà a partir de les vuit del vespre, amb la presentació de tots els equips del futbol base i els sèniors. Tampoc faltaran a la cita alguna sorpresa (fantasmagòrica aquesta vegada) i el lliurament del Premi SantCu de l’Any.

Com sempre, l’apunt solidari hi serà present de la mà, aquesta vegada, d’una campanya de recollida de taps en benefici de la Fundació Asdent, nascuda per combatre la malaltia minoritària de Dent, que afecta els ronyons i pot manifestar els símptomes ja durant la infantesa.