Després d’unes setmanes de pausa, les tardes de la ZEM Jaume Tubau ja bullen d’activitat. Tot el futbol base del SantCu ja està en marxa, la majoria des de finals d’agost, i alguns equips fins i tot han marxat a fer alguna estada pel territori català per aprofundir en conceptes tàctics i agafar el to físic necessari per afrontar amb condicions l’inici de la temporada.

Els equips sèniors, a més, ja fa setmanes que entrenen i no han pogut començar millor la temporada. El Primer Equip masculí ha aconseguit una meritòria victòria al camp del Llagostera B (1-2), mentre que el filial ha debutat a casa amb victòria (3-2) davant el La Guardia. Els equips femenins no debutaran fins a mitjans de setembre, però ja porten a les cames uns quants partits de pretemporada.

Així doncs, desitgem a tots els jugadors i jugadores que gaudeixin d’una gran temporada, tant a nivell col·lectiu com individual, que puguin millorar i que continuïn creixent com a persones acompanyades dels colors vermell i negre. Bona temporada a tothom!