El Primer Equip Femení del SantCu, que disputarà la seva segona temporada consecutiva a Preferent, debutarà a la lliga a casa, el diumenge 16 de setembre a les 16,30 hores davant la Fundació Atlètic Vilafranca. Es tracta d’un vell conegut de les vermell-i-negres, a qui no van poder guanyar en cap dels partits de la temporada passada. A més, l’equip del Penedès va ser qui es va endur fa uns anys l’ascens a Preferent per davant del SantCu, amb qui va mantenir un pols aferrissat durant tota la campanya.

El primer desplaçament de la temporada tindrà lloc el cap de setmana següent, quan el SantCu visitarà el camp de la Fundació Terrassa Futbol Club 1906, un dels equips ascendits de Primera Divisió. De fet, ambdós equips es van enfrontar fa pocs mesos amb motiu de la Copa Catalunya, una eliminatòria que es va resoldre 2-1 a favor de les egarenques.

Durant la primera volta, els equips que visitaran el Jaume Tubau seran el Molins de Rei, el Femení Manu Lanzarote Club de Futbol, el Pontenc, el Sant Gabriel B, el Cerdanyola del Vallès i la UE Porqueres, que va quedar segona en la temporada 17-18 a la lliga.