El Sènior B Masculí continuarà un any més al grup 6 de Tercera Catalana, i estarà acompanyat de dos equips més de la ciutat, el Júnior i el Mira-sol Baco. Els de Josué Olmo iniciaran la temporada al Jaume Tubau davant el La Guardia CD, club de Sant Vicenç dels Horts, el primer cap de setmana de setembre.

El primer derbi santcugatenc pel SantCu arribarà a la jornada 4 (cap de setmana del 23 de setembre), quan els vermell-i-negres s’enfrontaran al Júnior al seu camp. La tornada serà el cap de setmana del 10 de febrer. L’enfrontament de la primera volta amb el Mira-sol Baco serà a la jornada 11 (cap de setmana del 10 de novembre) com a local, mentre que la tornada tindrà lloc a Mira-sol el cap de setmana del 7 d’abril. L’última jornada tindrà lloc al Jaume Tubau davant l’Hospitalense.

L’any passat els vermell-i-negres van vèncer els dos derbis contra el filial del Júnior i el Mira-sol Baco a casa, i com a visitants van perdre amb els de Mira-sol però van guanyar el Júnior. L’equip va finalitzar en una meritòria 8a posició en el seu primer any a Tercera Catalana.

Podeu consultar el calendari sencer aquí.