L’expedició del Campus Sant Cugat-Índia ha marxat aquest divendres cap a Anantapur, i ho ha fet amb 8 membres del SantCu. Així, el director del projecte, Jaume Garcia, i els entrenadors i jugadors Jordi Furriol, Albert Ferrer, Lídia Rubio, Albert Ballesteros, Ari Forment, Àlex Baró i Andrea Vicedo viatgen amb la resta de l’expedició per endinsar-se en aquesta iniciativa solidària, que enguany arriba a la 6a edició.

Aquest projecte va néixer de la mà del SantCu i la Fundación Vicente Ferrer al 2013, i consisteix en un campus de futbol i altres esports amb els nens i nenes més pobres de la Índia, per tal d’educar-los a través dels valors de l’esport. Un intercanvi mutu, on els participants santcugatencs també aprenen de les seves tradicions, valors i coneixements.

El Campus Sant Cugat Índia també el formen actualment el Mira-sol Baco, la UESC, el QBasket i el Júnior FC.