El Primer Equip Masculí començarà la pretemporada el 13 d’agost amb la vista posada en el primer cap de setmana de setembre, en què començarà la lliga a Primera Catalana a casa del Llagostera B. Durant aquestes setmanes d’estiu, els de Joan Garcia faran un total de 5 partits de preparació amb diversos rivals del panorama futbolístic vallesà i de l’entorn.

La primera cita tindrà lloc el 18 d’agost a dos quarts de vuit del vespre al camp del Castellar. L’equip vallesà ha jugat a Primera Catalana la darrera temporada, però va certificar el descens matemàtic unes setmanes abans del final de lliga. Només un dia després l’equip jugarà també com a visitant amb el CF Martorell, equip que enguany jugarà a Segona Catalana.

El primer partit com a local arribarà el dimecres 22 d’agost a dos quarts de nou del vespre, quan el Sant Cugat s’enfrontarà al Sant Ildefons, equip del grup 2 de Primera Catalana. El cap de setmana següent arribaran 2 partits més, contra el Vista Alegre a Castelldefels el dissabte 25 a les vuit del vespre, i contra el Sant Quirze de Segona Catalana el diumenge a casa a les set.