El Sènior Masculí, dirigit per Joan Garcia, debutarà enguany a Primera Catalana com a visitant, al camp del Llagostera B. El matx tindrà lloc el cap de setmana del 1-2 de setembre al Camp d’Esports Municipal de Llagostera.

El filial del Llagostera va completar una temporada interessant al darrer curs, passant per fases de molt bon futbol que els va portar a ocupar les primeres posicions de la taula. Una derrota davant la Montañesa a la darrera jornada els va portar a acabar en novena posició a la taula, dues posicions per davant del SantCu.

Els vermell-i-negres encetaran la lliga a casa la setmana següent, el del 8-9 de setembre, davant l’AEC Manlleu. Els d’Osona van acabar amb bon peu la temporada passada, en setena posició i amb una victòria davant el Sabadell B.

Podeu consultar el calendari complet de Primera Catalana aquí.