El SantCu Femení ha tancat la plantilla durant aquests inicis d’estiu i ja planifica el seu segon any consecutiu a la Lliga Preferent Femenina, la categoria d’or del futbol català i només dues per sota de la Primera Divisió Nacional. Sota la batuta de Tono Cadevall, el coordinador de la secció femenina del club, les vermell-i-negres intentaran igualar o millorar la gesta de la passada temporada, en què després d’aconseguir l’ascens van acabar en quarta posició.

L’equip tornarà a comptar amb jugadores experimentades com Lídia Rubio, Alexandra Palencia, Marta Feliu, Ari Forment, Elena Monsonís, Elisabet Martínez, Judit, Maria Urpina i Norma Méndez, que continuaran en la disciplina del primer equip. L’oxigen el rebran amb la tornada d’Elena Arxer, Eli Romero, Adriana Mariné i Sara Zauner, que s’han recuperat de les diverses lesions o altres qüestions que les van impedir jugar gran part de la temporada passada.

Així mateix, Cadevall ha decidit reforçar l’equip amb l’arribada de dues porteres, Ainara Navas (del Cerdanyola) i Mireia Nagel (del Seagull), i la jugadora extrem procedent del Sant Gabriel Maria Elena Illie. A més, la jugadora del filial Lehizure Oyagüe disposarà de fitxa del primer equip, després d’haver estat convocada a la darrera temporada diverses vegades.  En el capítol de baixes, destaquen Nina Riera i Nerea Oñate, que pengen les botes, mentre que Ana María Sarro marxa a jugar a futbol sala i Patri Iranzo jugarà al Pallejà la temporada vinent.