El tram final de temporada ens ha comportat també, com és lògic, alguns comiats. Jugadors i jugadores que, per diferents motius -personals, lesions, marxes a altres equips- abandonen el nostre club. No només parlem de futbolistes, també ens referim al entrenadors que troben una oportunitat per ampliar els seus coneixements i experiències.

A tots vosaltres us desitgem la millor de les sorts, i confiem que el vostre pas pel SantCu hagi estat enriquidor en tots els sentits, no només l’esportiu. Recordeu el que heu après aquí, i emporteu-vos un petit bocí de vermell-i-negre per dur-lo al cor!

Tampoc ens oblidem d’aquells socis i sòcies històrics del club que ens han deixat enguany. És el cas de Lola Torné, que va traspassar ja fa uns quants mesos. Lola, no ens oblidem de tu, i esperem que allà on siguis vetllis per tota la família del SantCu.