El Sant Cugat FC ha presentat aquest divendres la plantilla amb què competirà l’any vinent a Primera Catalana, després de la salvació ‘in extremis’ de fa unes setmanes. Un equip jove, agressiu i que incomodi el rival, en paraules de l’entrenador Joan Garcia, que es posa com a objectiu assolir bones dinàmiques de resultats.

Amb aquesta intenció, el SantCu ha fitxat un seguit de jugadors de força joventut però amb experiència ja en categories com Primera Catalana i Tercera Divisió, que combinin el seu talent amb els jugadors que renoven. Tampoc faltaran algunes novetats del planter.

Així, els jugadors que mantenen el seu vincle amb el club vermell-i-negre són el lateral esquerre Marc Samper, el central Lucas Palma, els migcampistes Peski, Manel Montoya i Patrick Chico, i els davanters Joel Fernández, Naoufal El Ghrim, Èric Reverter i Oriol Fernández.

Pel que fa a la part d’altes, s’incorporen el lateral dret Èric Arévalo del Sabadell B, el lateral esquerra Nil Sanz del Mollet, el lateral dret Marc Vilchez del juvenil del Bellvitge, els centrals Óscar Vega del Ripollet i Omar Ruiz del Prat B, els porters Unai del Can Rull i Gabri Padrós del San Juan Atlètic Montcada, el migcampista Ruben López de la UD Molletense i els davanters Arnau Benet que puja del Juvenil A del SantCu, Mauri Alfarràs del Sant Quirze i Adrián Arenas del Manresa.

Pel que fa a les baixes, estan confirmades des de Ferran Roca, Albert Caparrós, Badre Dhabi, Juanmi Beas, Jordi Rivera i Víctor Castro.