Els jugadors del primer equip Alejandro Varón, Joel Fernández, Marc Samper, Èric Reverter, Oriol Fernández, Naoufal El Ghrim, Manel Montoya i Lucas Palma han signat aquesta setmana la renovació amb el primer equip. Així doncs, aquests 8 jugadors continuaran l’any vinent defensant els colors vermell-i-negre al primer equip durant la temporada vinent a Primera Catalana. En els propers dies, el club comunicarà més renovacions així com les noves incorporacions.

La setmana passada, la junta ja va arribar a un acord amb l’actual entrenador, Joan Garcia, perquè continués portant les regnes del Sènior Masculí en la propera temporada. Després del seu aterratge, l’equip va entrar en una dinàmica positiva de joc i resultats que li va permetre assolir la permanència en la categoria d’or del futbol català.