Arribem al final del curs i això també comporta que les lligues regulars on competeixen els nostres equips també posen el punt final. Els noies i noies de Sant Cugat, però, tindran l’oportunitat un any més de continuar practicant el futbol de la mà del nostre Campus d’Estiu. Així, la ZEM Jaume Tubau continuarà obrint les seves portes a finals de juny i tot el juliol per oferir als nens i nenes més estones de formació i diversió.

Com és habitual, el nostre campus se centrarà en millorar els aspectes de tecnificació, però d’una manera lúdica i enfocada a l’esbarjo, tenint en compte que ens trobarem en un període de vacances. Tampoc faltaran els entrenaments específic per a porters, ni la possibilitat de quedar-se a dinar o bé apuntar-se només a la franja de matí.

Podreu trobar més informació a la nostra web. Les inscripcions ja es troben obertes, de manera que us podeu adreçar a les nostres oficines de dimecres a divendres, de 18,30 h a 20,30 h, per poder-vos-hi inscriure!