El SantCu participa un any més en l’organització de la gala benèfica destinada a recaptar fons de cara al Campus Sant Cugat-Índia de l’estiu, que enguany arriba a la 6a edició. Aquest projecte solidari va néixer al club vermell-i-negre i gràcies a la col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer, i s’ha anat estenent a altres clubs de la ciutat. La trobada tindrà lloc al Casal Torreblanca el divendres 25 de maig a partir de tres quarts de nou del vespre, i comptarà amb actuacions de música en directe, la projecció del documental del Campus i altres sorpreses.

Per participar, cal inscriure’s a les oficines dels clubs participants (Sant Cugat FC, UESC, Mira-sol Baco, QBasket i Júnior) i abonar la quantitat de 25 euros al compte corresponent. La data límit per inscriure’s és el dimarts 22 de maig. En cas de no poder assistir, els interessats i les interessades poden fer un ingrés en concepte de Fila Zero.