Ens fa molta il·lusió poder-vos per fi presentar un projecte en el qual treballem des de ja fa temps: la SantCu Academy. Es tracta de crear equips que entrenin i competeixin exclusivament en llengua anglesa. Els nois i les noies que en formin part seguiran la metodologia del Sant Cugat FC i competiran en les lligues de la Federació Catalana de Futbol, però amb la diferència que faran servir l’anglès com a llengua vehicular.

Així mateix, els jugadors i les jugadores de l’Academy entrenaran als camps de futbol de l’escola Thau, ubicada a pocs minuts de la ZEM Jaume Tubau, gràcies a un acord de col·laboració que hem assolit amb l’escola santcugatenca.

Des del SantCu entenem que l’anglès no només és una porta per comunicar-se amb gent de fora i per trobar oportunitats laborals, sinó que també és una finestra que ens permet descobrir i conèixer altres cultures futbolístiques. Confiem que aquesta nova aventura que comencem ajudi els seus participants a formar-se com a futbolistes i també com a persones!