El maig s’acosta i, com sol passar en aquestes dates, alguns dels nostres equips afronten partits crucials per aconseguir el títol de lliga, la permanència en una categoria, etc. Òbviament, tota la temporada no es pot valorar per la posició obtinguda a la classificació; també cal analitzar el resultat en funció dels objectius inicials de la temporada, la progressió dels jugadors i jugadores, etc.

Aquest tram clau no només el passen els equips sèniors sinó que també implica els equips del futbol base, la nostra pedrera. El Juvenil A, per exemple, ha rubricat una excel·lent temporada a la Primera Divisió, mantenint un frec a frec amb la Unió Futbol Base Jabac i Terrassa, l’únic equip que li ha mantingut el pols durant aquests mesos.

Els dos equips, empatats a punts, es veuen les cares aquest diumenge (18,30 h) a la ZEM Jaume Tubau en un matx que serà clau per decidir el guanyador de la lliga i l’ascens a Preferent. De partits així, fins a principis de juny, en tindrem uns quants i necessitarem més que mai el suport de l’afició. Som-hi Santcu!

Article publicat originalment al TOT Sant Cugat