Durant la darrera Setmana Santa vam atrevir-nos a dur a terme el nostre Campus de Setmana Santa en anglès per ensenyar i conscienciar els més menuts de la importància d’aprendre de llengües estrangeres, no només a nivell personal sinó també perquè és un valor afegit en el món futbolístic.

Durant quatre dies, vàries desenes de nois i noies han pogut aprofundir en conceptes tàctics i de tecnificació, sense oblidar l’esperit lúdic i festiu del campus. La llengua vehicular, però, ha estat l’anglès, tot un repte tant per a entrenadors com per a alumnes, però que volem anar incorporant i normalitzant d’en mica en mica.

El resultat ha estat prou bo i ens encoratja a continuar potenciant l’anglès com a eina per conèixer altres cultures futbolístiques. Paga la pena continuar apostant per aquesta línia formativa!

Article publicat originalment al TOT Sant Cugat