Unes 600 persones van acudir a la Gala dels Premis Esports en Marxa, en la cual el SantCu hi era present en diferents categories.

La nit va ser amenitzada per Pep Plaza, popular humorista català, que va interpretar diferents personatges famosos caracteritzats com Pep Guardiola, Boris Izaguirre, Lluis Canut o Joan Pera.

L’esdeveniment va prosseguir amb les entregues dels premis als diferents guanyadors. Entre ells, el Premi al Millor Entrenador, que se’l va endur Tono Cadevall, després de la gran temporada passada amb el Primer Equip femení que va aconseguir l’ascens amb una gran solidesa durant tot l’any.

Tono va pujar a l’escenari acompanyat pel seu equip i els va agraïr tot l’esforç i va voler reivindicar el gran treball que s’està fent en el futbol base femení del SantCu, on any rere any s’aposta més per la igualtat entre el futbol masculí i femení.

Els beneficis de la Gala van anar destinats al Campus Sant Cugat-Índia, la iniciativa solidària de 5 clubs de la ciutat com són Sant Cugat FC, UESC, Mirasol-Baco, Q-Basket i Junior.

Des del Sant Cugat FC felicitem a tots els guanyadors i encoratgem el reconeixement de l’esport de la nostra ciutat.