Queda només un dia per a la celebració de la Gala dels Premis Esports en Marxa i l’expectació és màxima. Les entrades ja gairebé estan exhaurides i la previsió és que sigui un èxit d’asistència.

Val a dir que en aquesta 21ª edició, en certa manera, podrem tenir la presència d’en Pep Guardiola, l’Albert Om, en Quim Monzó o en Jordi González d’entre altres personalitats. I es que el principal reclam de la gala serà el conegut humorista Pep Plaza, que oferirà interpretacions dels seus personatges més famosos al llarg dels anys.

El SantCu està nominat a dos premis:

  • Millor entrenador: Representat per Tono Cadevall, entrenador del sènior A femení la temporada passada.
  • Millor equip sènior: Representat pel 1r Equip femení

El club ademés, també hi participarà a través del Campus Sant Cugat-Índia. Recordem que la Gala està orientada a fins benèfics i en concret a aquest projecte que agermana a 5 clubs de Sant Cugat, el Sant Cugat FC, el Mirasol-Baco, el Junior, la UESC i Q-Bàsket.

El Campus-Índia també ha sigut nominat al Premi al Millor Projecte Social.

Es demana als assistents que portin pilotes de futbol i bàsquet que no utilitzin, per a poder portar-les a l’Índia aquest estiu durant el campus.

La gala serà a dos quarts de nou al Teatre-Auditori de Sant Cugat, i encara podeu demanar les últimes entrades gratuïtes a la web del Teatre-Auditori de Sant Cugat, a Cugat.cat, i a l’Oficina de Turisme.