Amb un club de 630 jugadors i 45 equips, el SantCu té una base social enorme i amb molt potencial. Això, òbviament, comporta una responsabilitat molt gran. I és que les mares, els pares, els propis jugadors i les seves amistats conformen una afició nombrosa que és una de les cares més visibles de la nostra entitat, ja sigui a la ZEM Jaume Tubau o a fora.

És per això que hem destinat bona part del nostre Codi Ètic a fomentar comportaments fora del camp que siguin exemplars, amb la voluntat de projectar la imatge d’un SantCu ambiciós però respectuós amb els equips i les aficions rivals.

Tothom vol que els nostres equips se sentin recolzats a les grades. Això no ha de ser incompatible amb el respecte a les aficions rivals, sense oblidar l’àrbitre i les seves decisions, que en ocasions potser seran desencertades.

Més enllà de la imatge que projecta la nostra afició, aquesta també és un referent per als nois i noies que porten el nostre escut a dins el camp. Per ells també hem de ser un exemple.

Article publicat originalment al TOT Sant Cugat