En Tono Cadevall i el Primer Equip Femení del SantCu nominats als Premis d’Esports en Xarxa organitzats per Esports Cugat.cat. En Tono ha estat elegit com a finalista per la seva trajectòria al capdavant de diversos equips femenins del SantCu, i especialment per l’ascens del sènior que entrenava la temporada passada a Preferent. Actualment, Cadevall entrena l’Infantil-Aleví A i és el coordinador de la secció femenina del club.

De la seva banda, el primer equip és finalista en la categoria de millor equip sènior, pels èxits aconseguits la darrera temporada a Primera Divisió, on va guanyar la lliga de manera contundent i va retornar a Preferent, l’elit del futbol català i l’avantasala de l’Estatal.

La 21a Nit de l’Esport, organitzada per Cugat.cat, serà el 19 d’abril al Teatre-Auditori, a dos quarts de vuit del vespre. La gala tindrà una finalitat solidària per al Campus Sant Cugat-Índia i la creació d’una nova categoria, millor equip escolar.