El primer equip masculí afronta la fase final de la temporada en un moment crític, en què cada partit es converteix en una final per assolir la permanència a Primera Catalana. La setmana passada ja vam salvar un partit vital amb una victòria contundent (2-6) al camp de l’UE Castellar, rival directe i cuer en la classificació. Ara mateix, només un punt ens separa de la salvació.

Ara, però, arriben rivals molt potents i amb molta experiència en la divisió daurada del futbol català. Vic, Montañesa o Grama, a més de rivals directes que ho donaran tot al camp per salvar també la categoria, posaran a prova la nostra capacitat per competir i patir.

Ara, més que mai, us necessitem. Jugadors, jugadores, famílies, entrenadors, veniu quan pugueu per animar un equip que, passi el que passi, sempre portarà amb el cap ben alt el vermell-i-negre. La companyonia, el sacrifici i el fet que s’hi deixin la pell en cada minut al camp és tot un exemple a seguir per a qualsevol esportista.