L’aprenentatge d’altres llengües és una oportunitat per conèixer altres cultures, cercar noves oportunitats laborals, trobar-se amb gent nova i molt diferent, etc. El món del futbol no és una excepció.

La llengua anglesa, com a idioma vehicular en l’àmbit internacional, també és un element comunicatiu bàsic entre diferents ambients futbolístics. És per això que, enguany, des del Sant Cugat FC hem introduït l’anglès com la llengua vehicular del Campus de Setmana Santa, que se celebrarà a les nostres instal·lacions els dies 26, 27, 28 i 29 de març.

Les jornades estaran enfocades a reforçar els aspectes tècnics del joc entre els més menuts i menudes, però la novetat serà que es farà servir l’anglès com a llengua principal. Es tracta de tot un repte, tant per als participants com a per a nosaltres.

Confiem que, més enllà de gaudir d’una bona estona i de jugar a futbol, els nois i les noies puguin marxar del Campus coneixent algunes paraules i expressions que els puguin ajudar més endavant, sigui en l’àmbit futbolístic o en un altre.