Durant aquests darrers dies el nostre club ha incorporat dos patrocinadors nous (Dental Vallès i Pinturas J. Granados, a més de la renovació de Best Home) amb l’objectiu de reforçar la salut econòmica del club i establir lligams amb comerços de la ciutat i del Vallès.

Com a entitat esportiva i centenària de la ciutat, creiem que estrènyer vincles i formar sinergies amb empreses i comerços de Sant Cugat i els seus voltants és fonamental per aportar el nostre gra de sorra en la dinamització de la nostra ciutat i la comarca. Des del Sant Cugat FC també volem fer poble i aquesta és una manera d’aconseguir-ho.

Un club ambiciós però familiar alhora com el nostre, a més, té l’obligació de vetllar per la seva bona marxa en l’àmbit econòmic, i estem convençuts que l’entrada de Dental Vallès i Pinturas J. Granados com a patrocinadors, la renovació de Best Home en mateix rol, ens ajudaran a aconseguir-ho. Gràcies per la confiança i per l’aposta que heu fet per la nostra entitat! Esperem que pugueu sentir els colors vermell i negre tant com nosaltres.