L’objectiu de tot club esportiu, de futbol en el nostre cas, ha de ser primordialment formar els nostres jugadors i jugadores perquè puguin anar millorant la seva tècnica. Ara bé, tot això no té cap sentit si no hi ha uns valors darrere que puguin acompanyar l’esportista en el seu creixement.

Al Sant Cugat FC entenem que un ambient de joc net, de convivència, d’amistat i de voluntat de superar-se dia a dia és imprescindible perquè la part esportiva creixi. No volem formar ‘cracks’ del futbol, volem formar esportistes exigents i bones persones.

És per això des del 2012 disposem del nostre propi Codi Ètic, una iniciativa que en el seu moment va ser pionera i que hem anat polint perquè sigui el nostre full de ruta en l’educació d’aquests valors a través de la pilota. No és tracta de crear una llei i aplicar sancions per se, sinó de dialogar perquè jugadors, entrenadors, la junta directiva i els pares i mares entenguin que una bona actitud dins i fora del camp és la millor manera d’aconseguir els objectius que ens plantegem damunt la gespa.