En un acte presidit per l’alcadessa Mercè Conesa, el Sant Cugat FC, representat pel president Llorenç Santasusagna, ha signat el nou conveni de patrocini amb Dental Vallès i Best Home.

Dental Vallès és una clínica dental situada a l’avinguda Cerdanyola i que per primera vegada patrocinarà al club. El seu logotip es podrà veure a les samarretes del primer equip del SantCu. Josep Carmona destacà la il·lusió de l’entitat de poder col·laborar amb el Sant Cugat i que era un projecte que teníen ganes de fer.

Best Home renova amb el Sant Cugat, l’empresa representada per Esther Garcia continuarà patrocinant la samarreta del filial en el que és un gest “per afavorir els juvenils que abans havien de marxar, volem que creixi el club del nostre poble”.

Llorenç Santasusagna ha destacat el fort vincle amb les dues entitats i agraeix el suport que rep el Sant Cugat FC.